top of page
20220704_153035.jpg

Rolluiken

Een rolluik is alle seizoenen te gebruiken. Zo is een rolluik isolerend tegen warmte en kou, geluidswerend en inbraakvertragend. Tevens zorgt het ook voor verduistering en privacy van ruimtes. Een rolluik is bijna overal toepasbaar door de diverse montage mogelijkheden.

Rolluiken zijn te verkrijgen met een handbediening of een elektrische bediening, u kunt denken aan een schakelaar of een zender. Zelfs het bedienen met een smartphone is mogelijk.  Er is keuze uit een ronde kast een afgeschuinde kast. Ook is een zwaar type rolluik heel goed te gebruiken voor een garage of een bredere overspanning. Er is een ruim assortiment aan kleuren waardoor er voor iedere woning een passende kleur te kiezen is. 

20210301_160910.jpg
20210326_111945.jpg
20210326_111945.jpg

Terras zonwering

Wilt u optimaal genieten van uw balkon of terras en de perfecte schaduw? Dan is een knikarmscherm een uitstekende vorm van zonwering. Doordat de knikarmen onder het zonnescherm invouwen en de uitvalhoogte traploos instelbaar is, zorgt een knikarmscherm voor een optimale bewegingsvrijheid op het terras. Alle knikarmschermen worden op maat gemaakt, waarbij er voor elke situatie en wens wel een passende variant is. Dit geldt voor kleur en design, gewenste afmetingen, en windklasses. Ook kunt u uw knikarmscherm uitbreiden met een verwarmingssysteem, LED verlichting, volants en bediening via de app.

20220704_153035.jpg

Screen's

Met screens behoudt u de goede eigenschappen van de zon, maar toch ondervindt u geen last van hitte, nieuwsgierige buurtbewoners, of verblindend daglicht. Bovendien zijn screens weerbestendig en vrijwel onderhoudsvrij.

Screens zijn lichtdoorlatend, maar bieden voldoende bescherming tegen het volle zonlicht. De hitte komt niet binnen, maar uw zicht naar buiten blijft behouden. Met screens wordt ook het verkleuren van uw inventaris voorkomen. Screens voorkomen tot wel 98% van de UV-straling. Doordat screens dicht op het raam worden gemonteerd en rechtstandig omlaag of omhoog gaan, hoeft u aan ruimte nergens in te leveren. En wat dacht u van screens aan uw overkapping of veranda van het terras? Zo bent u perfect beschermd tegen zon, windstoten en tocht.

20210419_124248.jpg
20170203_160509.jpg

Uitval zonwering

Uitvalschermen zijn het ideale zonweringsproduct als vrije doorloop onder het scherm niet noodzakelijk is en er geen deuren naar buiten toe open slaan. Met een uitvalscherm kiest u voor een praktische en betaalbare zonwering oplossing. Door de schuine vorm van deze zonwering creëert u binnen veel schaduw en neemt het buiten weinig ruimte in beslag. Aan de buitenkant zorgt het doek voor een mooie uitstraling, welke verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren in dessins. Het assortiment uitvalschermen bestaat uit verschillende uitvoeringen, met de keuze uit handbediening of elektrische bediening.

bottom of page