top of page

Solar zonwering & rolluiken

De ideale oplossing voor locaties waar elektra moeilijk aan te sluiten is of waar je gewoonweg geen kabel afwerkgoten binnen op de muur wenst, bijvoorbeeld als de kamer al helemaal is afgewerkt. 

In de motoren van de zonwering en rolluiken zit een accu. Deze wordt geladen met een zonnepaneel. De accu heeft voldoende capaciteit om de producten ook in de winter goed te gebruiken.

20220705_151425.jpg

Solar rolluiken

Isoleren en kosten besparen door het gebruik van rolluiken op zonne energie. De rolluiken zijn voorzien van een accu, deze wordt opgeladen door een klein paneel aan de voorzijde van het rolluik. Hierdoor hoef je niet meer naar binnen te boren voor de elektra en werkt het rolluik altijd, ook als er een stroomstoring is

20220704_153035.jpg

Solar Screen

De zon en warmte buiten houden maar toch naar buiten kunnen kijken? Screen's zijn hiervoor de ideale oplossing! Door gebruik te maken van een solar screen bespaar je kosten op het gebruik ervan, tegelijk houd je het huis koeler in de zomer. Het solar screen is er alleen in de rits uitvoering, dit zorgt ervoor dat deze mooi strak hangt. 

20220704_153035.jpg
bottom of page